Termeni si Conditii

TERMENI GENERALI

Site-ul I Giardini di Zoe (www.igiardinidizoe.ro) este operat de societatea VILLA VINCI SRL, cu sediul in SAT BANPOTOC NR. 232 JUD. HUNEDOARA, inscrisa in Registrul Comertului cu numarul  J20/1576/2004.

Va rugam sa cititi acesti termeni si conditii cu atentie pentru folosirea in cele mai bune conditii a site-ului. Utilizarea acestui site implica acceptarea tacita a termenilor si a conditiilor de utilizare prezentate mai jos, care reprezinta intelegerea (contractul) dintre parti.

In calitate de autor/ proprietar/ administrator al site-ului www.igiardinidizoe.ro, VILLA VICI SRL isi rezerva dreptul de a schimba si actualiza in orice moment continutul acestuia, precum si Politica de Confidentialitate, Termenii si conditiile de folosire, fara o notificare prealabila. Astfel, va rugam sa vizitati periodic aceasta sectiune pentru a verifica termenii si conditiile pe care ati agreat sa le respectati.

DREPTURI DE AUTOR

Continutul site-ului www.igiardinidizoe.ro este proprietatea
VILLA VINCI SRL

VILLA VINCI SRL garanteaza utilizatorului acces limitat pe site-ul www.igiardinidizoe.ro, in interes personal (efectuarea de comenzi online sau informare) si nu ii confera dreptul de a descarca sau de a modifica partial sau integral site-ul, de a reproduce partial sau integral site-ul, de a copia, de a vinde/revinde sau de a exploata site-ul in orice alta maniera, in scopuri comerciale sau contrare intereselor companiei
VILLA VINCI SRL fara acordul prealabil scris al acesteia.

Bazele de date, programe, elemente de grafica, sunt proprietatea VILLA VINCI SRL, sau, dupa caz, a furnizorilor produselor oferite prin intermediul site-ului si este protejat de Legea nr. 8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, cu modificarile si completarile ulterioare.

Copierea, stocarea, modificarea partiala sau in intregime a site-ului este strict interzisa si se pedepseste conform legilor in vigoare privind protectia drepturilor de autor. In calitate de utilizator, dumneavoastra sunteti pe deplin acord cu cele mai sus mentionate.

SESIZARI

Sesizarile de orice natura vor fi trimise pe adresa de mail admin@igiardinidizoe.ro

VILLA VINCI SRL se obliga sa raspunda fiecarei plangeri sau sesizari in termen de 2 zile lucratoare.

SECURITATEA DATELOR PERSONALE

Conform Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata, si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice, informatiile furnizate de dumneavoastra vor fi folosite de I Giardini di Zoe exclusiv in scopul declarat al site-ului. Astfel, datele din formularul de comanda vor fi folosite numai pentru a va trimite confirmarea comenzilor, promotii, buletinele informative periodice (doar in masura in care sunteti de acord sa primiti acest gen de informatii) facturare si pentru livrarea comenzilor etc.

Conform Legii nr. 677/2001, beneficiati de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a va adresa justitiei. De asemenea, aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor personale si sa solicitati stergerea datelor din baza noastra de date. Pentru exercitarea acestor drepturi, va puteti adresa catre I Giardini di Zoe cu o cerere scrisa, datata si semnata.
VILLA VINCI SRL se obliga sa nu faca publice sau sa nu vanda bazele de date continand informatii referitoare la datele personale ale clientilor sai. In cazul in care se va pune problema utilizarii datelor dumneavoastra in scopul realizarii unor campanii, vi se va cere acordul explicit.

VILLA VINCI SRL nu trimite mesaje nesolicitate clientilor sai. Orice mesaj periodic trimis contine datele noastre de identificare, precum si o procedura valida de renuntare la subscriere.

POLITICA DE CONFIDENTIALITATE

Va invitam sa accesati, de asemenea, pagina Politica de confidentialitate care se aplica, vizitei dumneavoastra pe pagina noastra web.

OBLIGATIILE DE INREGISTRARE ALE UTILIZATORULUI

In vederea utilizarii serviciului, sunteti de acord sa furnizati informatii adevarate, corecte, actuale si complete despre dumneavoastra.

CONCILIERE

In cazul in care aveti o nemultumire in legatura cu produsele sau serviciile oferite de I GIARDINI DI ZOE, va rugam sa ne adresati un e-mail pe adresa: admin@igiardinidizoe.ro. Orice conflict aparut intre clienti si companie se incearca a fi rezolvat pe cale amiabila, prin intelegere intre cele doua parti.  In cazul in care conflictul nu s-a solutionat pe cale amiabila, competenta revine instantelor de judecata romane, conform legislatiei in vigoare.

ALTI TERMENI

Acesti termeni si conditii reprezinta intregul acord dintre dumneavoastra si I Giardini di Zoe pentru utilizarea acestui site.

I Giardini di Zoe verifica periodic exactitatea informatiilor de pe site, dar nu ofera nicio garantie, expresa sau implicita, statutara sau de alta natura, privind continutul si disponibilitatea site-ului.

Fotografiile produselor afisate pe site au caracter informativ si acestea pot contine accesorii neincluse in pachete, iar pretul sau unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot exista erori de operare.